SIAPA AKU??

Wednesday, 14 November 2012
assalamualaikum

sebelum langkah menular,aku ialah seorang lelaki,yang tidak berapa macho,aku ngaku nih, sebenarnya aku sudah mempunyai sebuah blog, iaitu zoey danny but the blog looks too childish,so far,aku pon terfikir nak buat blog yang matang,

amboi dah terlanjur dan lari tajuk aku ni,oklah
my name is WAN MUHAMMAD ASMAN BIN WAN RUZLAN, yang mempunyai sebuah cita-cita,menjadi seorang blogger yang terkenal,aku jugak merajinkan diri untuk menulis malam-malam macam nim,dan aku jugak berjanji akan buat yang terbaik
for readers,my blog  and my life,
but inilah aku,

 itulah aku yang sempoi,dan santai - I thought-
but i hope.
thats all what i wanna say,for this night ,just read what i have written,hihi,nite

0 comments:

Powered by Blogger.