Dashing face wash

Thursday, 15 November 2012
Assalamualaikum

dah baca entry sebelum ini,tentang brylcreme face wash? ok sat ni aku nak cerita pasal  komen tentang pencuci muka Dashing face wash, tentang pencuci muka ini,korang pernah tengok atau tak ni, alah ,yang ni,

oklah pasal pencuci muka ini,kalau korang pakai akan berasa sesuatu yang dingin dimuka,tapi ia sekadar membersihkan minyak dimuka sahaja,tetapi,jangan dipakai selalu,sebabnya akan menimbulkan bitik-bitik kecil dimuka,tetap pencuci ni juga dilengkap dengan UV protection,baguslah untuk lelaki,korang boleh cuba, beware produk yang palsu,

thank you baca entry ini,

sebenarnya,sesuatu pencuci muka ini,bergantung atas kulit seseorang itu,

2 comments:

محمد رازيق said...

nice info bro. ley aku try pasni. b4 ni pakai garnier

zoey danny said...

garnier memng elok,lebih2 lagi yang acno fight tuh,yg len tak brape rr bro,,

Powered by Blogger.