Dashing face wash

Thursday, 15 November 2012
Assalamualaikum

dah baca entry sebelum ini,tentang brylcreme face wash? ok sat ni aku nak cerita pasal  komen tentang pencuci muka Dashing face wash, tentang pencuci muka ini,korang pernah tengok atau tak ni, alah ,yang ni,

oklah pasal pencuci muka ini,kalau korang pakai akan berasa sesuatu yang dingin dimuka,tapi ia sekadar membersihkan minyak dimuka sahaja,tetapi,jangan dipakai selalu,sebabnya akan menimbulkan bitik-bitik kecil dimuka,tetap pencuci ni juga dilengkap dengan UV protection,baguslah untuk lelaki,korang boleh cuba, beware produk yang palsu,

thank you baca entry ini,

sebenarnya,sesuatu pencuci muka ini,bergantung atas kulit seseorang itu,

brylcreem face wash

Wednesday, 14 November 2012
assalamualaikum,

ok,hari ni aku nak kongsi dengan korang tentang produk yang aku pernah guna,dan hari ini aku nak komen mengenai inya,

first produk that i have used befor, adalah brylcreem face wash.,yang nim first aku gune,mase form 1,tapi tak pernah nak comel pon~~ korang pernah tengok tak? ni dia


nilah dia produknya,semasa aku guna produk ini,boleh tahan lah,dapat jugak menghilangkan minyak di muka,
korang boleh cuba,tapi berhati-hati,takut tersalah beli yang palsu,beware,

thanks for reading

Powered by Blogger.